Nordkorea har avfyrat robotar

Nordkorea har avfyrat två ballistiska robotar under måndagsmorgonen, uppger Sydkoreas millitär enligt nyhetsbyrån Yonhap.

Robotarna avfyrades österut, den första strax efter klockan 05, lokal tid, och den andra tio minuter senare.

Uppskjutningen sker bara dagar efter att Sydkorea, Japan och USA avslutat sin gemensamma militärövning ”Freedom Shield”. På söndagen fördömd Nordkorea övningen och uppgav att man skulle vidta ”offensiva och överväldigande” motåtgärder.

Mystiskt larm väsnades i Malmö

Ett mystiskt larm ljöd över Malmö under natten till måndagen.

Räddningstjänsten har informerats.

– Vi vet inte vad det beror på, säger Linnea Månsson, larm- och ledningsoperatör vid räddningstjänsten.

Familjens råd till Biden i krisen

Efter fiaskodebatten mot Donald Trump samlade Joe Biden sin familj på Camp David under söndagen för att ”diskutera kampanjens framtid”, rapporterar NBC News. Förutom maken Jill Biden närvarande även partes barn och barnbarn.

Under mötet ska familjen gett Biden sitt fulla stöd, uppger källor för New York Times. Sonen Hunter Biden ska ha varit särskilt tydlig med att han vill att hans far inte viker ned sig och fortsätter kampanjen.

Även om familjemedlemmarna är högst medvetna om hur illa det gick för Biden i debatten mot Trump så anser de att han fortfarande kan visa landet att han förblir kapabel att vara president i fyra år till”, skriver tidningen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *