Det har hänt en hel del sedan Pernilla, Bianca, Benjamin och resten av familjen Wahlgren-Ingrosso gick på röda mattan för 10 år sedan. Så här har familjen Wahlgren-Ingrosso förändrats genom åren – se bilderna här!

Pernilla Wahlgren har även hon ett matintresse, och i sin podcast ”Wahlgren & Wistam”, som hon driver tillsammans med Sofia Wistam, kom hon nyligen in på bordsskick – och ett beteende både hon och Bianca Ingrosso håller på med när de äter både hemma och på restaurang.

I podcasten tar de upp vad de tycker är viktigt – och mindre viktigt – när man äter mat tillsammans med andra. 

”Störde mig jättemycket på mitt ex” 

Sofia Wistam uttrycker att hon tycker det är viktigt att man inte har armbågarna på bordet, något Pernilla Wahlgren själv inte tycker är särskilt viktigt. 

Däremot tycker Pernilla att det är viktigt hur man placerar sina bestick: 

– Jag störde mig jättemycket på mitt ex för han la aldrig ihop dem så där färdigt. När han var klar låg dem tvärs över. Jag bara ”har du ätit klart eller? Tydligen inte enligt dina bestick”, berättar hon i podcasten. 

Men det här med att använda sin mobil vid matbordet, det är inte lika viktigt för Pernilla: 

– Det ska tas bilder och det ska videofilmas och dokumenteras. Vi är ju lite skadade där i vår familj, berättar hon. 

Något som är säkert är att familjen Wahlgren-Ingrosso minst sagt dominerar nöjesbranschen – och att de så har gjort de senaste åren. 

Pernilla Wahlgren är programledare för Allsång på Skansen, har egna realityserien Wahlgrens värld, gör utsålda shower på löpande band och hörs i podden Wahlgren & Wistam.

Dottern Bianca Ingrosso är en av Sveriges mest kända influencers, och sedan hon år 2018 grundade sminkmärket CAIA Cosmetics har hon kunnat tälja guld. Bianca har även den egna talkshowen BIANCA på Kanal 5 och driver smyckesmärket ANI Jewels och klädmärket Avora Studios.

Samtidigt är Benjamin Ingrosso kanske landets just nu hetaste artist, och utöver hundratals miljoner streams på Spotify så har även gjort flera bejublade turnéer, och nu väntar ett internationellt genombrott för ”Benji” som gjort flera spelningar runtom i Europa. 

Barnens pappa Emilio Ingrosso lever idag med sin fru Åsa Ingrosso i Palma, och där driver de med stor framgång flera restauranger. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *