Nyckelvittnet: Melania hittade på Trumps ursäkt

Det var Melania Trump som hittade på Donald Trumps ursäkt om de sexistiska kommentarerna han fällt om att tafsa på kvinnor i en ljudinspelning under presidentvalskampanjen 2016. Det uppgav Trumps före detta advokat Michael Cohen under rättegången mot ex-presidenten

– Tanken var att vi skulle spinna en version att det bara är så killar snackar vilket var något Melania hade rekommenderat eftersom det var vad hon trodde det var. Det skulle vi sedan använda för att minimera hur det slog mot honom och kampanjen, säger Cohen.

Michael Cohen har beskrivits som ett nyckelvittne i rättegången mot Donald Trump där han står åtalad för bokföringsbrott. Det var han som arrangerade utbetalningarna av tystnadspengar till porrskådisen Stormy Daniels.

Knivskar flickvän – man gripen i Sundsvall

En man har gripits misstänkt för mordförsök efter att ha knivskurit sin flickvän i en lägenhet i centrala Sundsvall.

– Han hade beväpnat sig med en kniv och försökt att skära henne och också lyckats skära henne i handen. I stället för att larma polis så ringde kvinnan anhöriga så vi fick larmet vid 01.25 av dem, säger Fredrik Nilsson, vakthavande befäl vid polisregion Nord.

Kvinnan fördes till sjukhus, och mannen är nu misstänkt för mordförsökt samt grov misshandel.

En av Europas mest jagade gripen

Bazan Majeed, även kallad ”Skorpionen”, har gripits i Irak, rapporterar BBC.

Majeed var en ”Europas mest jagade människosmugglare”. I åratal smugglade han in migranter i Storbritannien via båt över Engelska kanalen eller lastbil genom tunneln under den.

– Kanske 1 000, kanske 10 000. Jag vet inte, jag räknade inte, säger Barzan Majeed till BBC om hur många han smugglade in.

Bazan Majeed dömdes i sin frånvaro till tio års fängelse för två år sedan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *