Filip Lamprecht och Linn Hegdal träffades i ”Let’s Dance” år 2021 och blev senare ett par. Men nu har paret valt att gå från att vara sambos till att återgå till särbos. ”Det är bara skönt”, säger Filip.

Filip Kaspersen Lamprecht har tidigare vunnit både Hela kändis-Sverige bakar och Let’s Dance, men nu hoppas han kunna kamma hem en vinst tredje gången gillt i Sveriges mästerkock VIP.

Men utöver att han är aktuell i matlagningsprogrammet, händer annat på den privata fronten. Filip och flickvännen Linn Hegdal flyttar nämligen isär efter att ha bott ihop. Nyheter24 reder nu ut varför de går från sambos till särbos.

ù

Filip Lamprecht: ”Störtkär och lycklig”

Filip Lamprecht och Linn Hegdal träffades först när de dansade tillsammans i ”Let’s Dance” där de kammade hem vinsten. Vid tidpunkten var Filip i en relation med artisten och tv-profilen Peg Parnevik, en relation som varade i sex år. 

Men i samband med Filips medverkan i ”Let’s Dance” fick relationen med Peg ett abrupt slut. Det var många rykten som florerade om det tidigare paret under Filips medverkan i programmet, och några månader senare fick det svenska folket ryktet bekräftat. 

Det var sedan i början av 2024 som Filip la ut en bild på Instagram där han avslöjade att han och Linn firade ett år tillsammans med en hyllande text.

”1 år idag! Jag är störtkär, lycklig och utöver att hon spiller ganska ofta och nyser lite märkligt så är hon fan otrolig”, skrev han.