En fejkad James Bond-trailer med Henry Cavill och Margot Robbie i rollerna har fått nästan fyra miljoner visningar på Youtube. Se hela trailern här.

Trailern, skapad av Youtube-kanalen KH Studio, visar hur Hollywood-skådespelaren Henry Cavill skulle se ut i den åtråvärda rollen som hemliga agenten James Bond. Vid sin sida har han en annan superstjärna – Margot Robbie.

”Bond 26”, som trailern heter, blandar klipp från andra filmer med AI-teknik. Många verkar imponerade (eller har blivit lurade) av slutresultatet – videon har i skrivande stund 3,5 miljoner visningar och elva tusen likes.

I beskrivningen förklarar KH Studio att trailern inte är äkta.

Notera att denna video är en koncepttrailer skapad enbart i konstnärliga och underhållande syften. Jag har använt olika effekter, ljuddesign, AI-teknologier, filmstatistik och andra element för att förverkliga min vision.”

Se den fejkade James Bond-trailern här

Trots att ”Bond 26” är fejkad – och det märks – är den värd att se. Här är trailern:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *