I direktsändning dissar programledaren Steffo Törnquist sin kollega Rania Shemoun Olsson i TV4:s Nyhetsmorgon. Anledningen? Hennes bordsskick.

En av Nyhetsmorgons ständiga programledare är Steffo Törnquist som inte drar sig för att underhålla tittarna – men också sig själv. I flera sändningar har Törnquist brutit ut i skrattattacker.

Senast var i februari då han tillsammans med programledaren Sofia Geite skulle välkomna tittarna. När Geite hälsade tittarna god morgon och välkommen tackade Steffo till svar, och duon brast ut i skratt. 

– Vad trevligt att du är här Steffo, du ska känna dig varmt välkommen – du är hedersgästen. Välkomna ni andra också att vara med oss, sade då Sofia Geite till en kiknande Steffo. 

Och Steffos personlighet var något som tittarna fick ta del av även under måndagen. 

Programledarna i Nyhetsmorgon om bordsskick: ”Du hade inte..?”

Under fredagens sändning av TV4:s Nyhetsmorgon samlades programledarna i studion för att kort sammanfatta dagens händelser. 

En av sakerna som var på dagens agenda gällde bordsskick. I tv-soffan berättade programledaren Anders Pihlblad att han har stått och tittat på när programledarna Rania Shemoun Olsson och Steffo Törnquist åt under sändningen.

– Om ni betygsätter er själva, vad det gäller bordsskicket i dag?

Shemoun Olsson och Törnquist skrattar, och Shemoun Olsson berättar:

– Jag ville bara få i mig all den där otroligt goda maten, så det gick lite fort. Jag spillde, jag slafsade och ja, jag ber om ursäkt, säger hon med blicken vänd in i kameran. 

– Du hade inte en linneservett? frågar Pihlblad. 

– Nej, nej..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *