Patrick Ekwall, 58, visar upp resultatet efter ett estetiskt ingrepp han nyligen gjort.

Patrick var tidigare gift med frisören Hannah Ekwall, 39 och paret fick en gemensam dotter.Under 2020 var familjen på semester, och det var då som Hannah upptäckte en knöl på sitt bröst. Väl hemma i Sverige hittade läkarna två tumörer. De opererades bort, och allt tycktes ha gått bra. 

Patrick Ekwalls ingrepp 

På sin Instagram har Patrick fortsatt att låta sina följare hänga med i hans vardag. Och under veckan kan man säga att det hände någonting särskilt. 

Patrick var nämligen tvungen att göra ett litet ”akut” ingrepp i munnen. Detta efter att hans fasader svikit honom. 

Patrick Ekwalls panik i Fångarna på forett

Nyligen kunde tv-tittarna se Patrick i Fångarna på fortet på TV4. Patrik tyckte att det mesta med att vara med i programmet kändes bra. Men det finns en sak han hade aningen panik över – vatten. 

Patrick kan nämligen inte simma. 

I avsnittet valde han trots det att utföra ett av uppdragen som var just att åka rakt ned i vatten. 

”Jag sa ja efter att ha försäkrat mig om att det fanns två dykare i närheten för att plocka upp mig.
Men jag förstod aldrig hur panikslagen jag skulle hinna bli på några sekunder. Lyssna på klippet så hör ni den mardrömslika rädslan. Att utmana sig själv och dina rädslor har jag gjort flera gånger förut, men det här gav mig bara dödsångest. Och jag insåg att jag kanske ska försöka göra något åt det eller är det för sent att lära sig simma?”, skrev han till inlägget.