Hundratusentals svenskar bänkar sig framför ”Trädgårdstider” varje vecka och SVT-programmet engagerar många i sociala medier. Men nu har en av ”Trädgårdstider”-profilerna, som hade 96 000 följare, plötsligt försvunnit från Instagram.

Det var i Marie och Gustav Mandelmanns trädgård i skånska Rörum som ”Trädgårdstider” hade sin början år 2009. Premiärsäsongen leddes då av just paret Mandelmann, tillsammans med Pernilla Månsson Colt och Tareq Taylor

Sedan dess har mycket hänt. Mandelmann har blivit med med eget program i TV4 och Tareq Taylor har gått vidare till nya projekt. 

I stället får Pernilla Månsson Colt numera sällskap av John Taylor och Malin Persson, som anslöt till programmet år 2010 respektive 2015, samt den danske kocken Adam Aamann som tog plats i programmets kök i årets säsong. 

Trädgårdstider-profilerna är stora på Instagram

Programmet, vars trettonde säsong nu rullar i SVT, lockar hundratusentals tittare varje vecka och väcker stort engagemang i sociala medier.

Samtliga profiler i ”Trädgårdstider” har ett stort följe på Instagram, där de ofta delar med sig av bilder från inspelningarna.

Men nu har en av dem plötsligt försvunnit från plattformen.

John Taylors Instagram-konto borta

Det är nämligen så att John Taylors Instagram-konto, med 96 000 följare, tycks vara borttaget. På plattformen går han under namnet @johtay och så sent som för bara en vecka sedan taggades han i ett inlägg som Malin Persson lagt upp.

John Taylors Instagram-konto borta

Det är nämligen så att John Taylors Instagram-konto, med 96 000 följare, tycks vara borttaget. På plattformen går han under namnet @johtay och så sent som för bara en vecka sedan taggades han i ett inlägg som Malin Persson lagt upp.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *