Alexandra Nilsson är en svensk influencer och tidigare bloggare. Men hur mycket vet du egentligen om henne? Euroscandnews.se  reder ut några av de vanligaste frågorna som svenskarna googlar om Alexandra Nilsson.

Har Alexandra Nilsson podd?

Ja, Alexandra Nilsson har en podd som heter ”Ord och alla visor” tillsammans med influencern Dasha Girine. I podden pratar de om livet efter 30. 

Har Alexandra Nilsson blogg?

Alexandra Nilsson blev från början känd som bloggaren ”Kissie”. I programmet ”Vad hände?” på   berättar Alexandra att hon tror att hennes första blogg hette ”alexandranilsson.blogspot.com”. 

Efter ett tag fick hon reda på att man skulle ha ett kort namn som folk minns. Det var på tunnelbanan som hon kom på namnet Kissie när några ”coola killar” gick förbi och ropade ”Kss-kss!”. Alexandras kompis skämtade då och sa ”Du är en riktig liten kissie”.

Det var 2020 som hon raderade bloggen, något som hon avslöjade i en Youtube-video.

– Det var för inpräntat att Kissie var någonting skandalöst. Det var också bilden som media hade hjälp mig att måla upp, att det var något riktigt dåligt. Jag bara raderade den en dag, säger Alexandra Nilsson i programmet ”Vad hände?”.

Alexandra Nilsson om Svergies influencers: ”Inte värdigt”

Enligt  finns den enda kopian av bloggen på Kungliga biblioteket i Stockholm. I ett långt inlägg berättade Alexandra vid tidpunkten om beslutet om att sluta blogga:

”Om jag ska vara ärlig så har bloggen endast tagit energi från mig de senaste åren, men jag har nog inte velat inse det”

”Jag skapade ett monster som växte sig så stor så jag inte längre hade kontroll över den. Monstret tog över mig helt och hållet”