Det var under söndagen som Anders Lundin klev in i Robinson 2024 för att läxa upp deltagarna. Men det skulle komma att röra upp starka känslor hos tittarna.

Tittarna reagerar direkt efter beteendet i Robinson-finalen i TV4.

Säsongen har bjudit på en stor portion drama och en hel del intriger. Tittarna har investerat mycket av sin tid för att följa deltagarnas resa – och väntat med spänning på vem som slutligen står som vinnare.

Därför är det så klart väldigt tråkigt att få allt avslöjat på sociala medier. Trots att programmet sänds först 21.00 på TV4, har avsnittet redan släppts på TV4 Play och i kanalens kommentarsfält är det många som skrivit ut vem som vinner.

Säsongen har bjudit på en stor portion drama och en hel del intriger. Tittarna har investerat mycket av sin tid för att följa deltagarnas resa – och väntat med spänning på vem som slutligen står som vinnare.

Därför är det så klart väldigt tråkigt att få allt avslöjat på sociala medier. Trots att programmet sänds först 21.00 på TV4, har avsnittet redan släppts på TV4 Play och i kanalens kommentarsfält är det många som skrivit ut vem som vinner.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *