Novak Djokovic är som väntat vidare till den andra omgången av Australien Open, 6-2, 6-7, 6-3, 6-4 mot 18-åringen Dino Prizmic.
Han kunde till och med kosta på sig att konversera med publiken.

– Ska du ta ta det där eller?, sa han till en person i publiken vars telefon ringde mitt under matchen.

Se klipp på händelsen i spelaren ovan.

Men det blev betydligt tuffare än vad många hade trott på förhand mot den kroatiska talangen Dino Prizmic, som för första gången spelade i en Grand Slam.

– Han förtjänar varje applåd han fick här ikväll. Han är en otrolig spelare, väldigt mogen för sin ålder. Han skötte sig själv på planen väldigt bra, en fantastisk match. Det här är hans stund, helt ärligt. Han kunde lika gärna ha vunnit den här matchen, hyllade Djokovic.

Prizmic, som trots att han tidigt fick behandling i matchen och tvingades linda låret, stod emot Djokovic i över fyra timmar – den första någonsin att lyckas med det i en första omgång. Matchen pågick i lite drygt fyra timmar.

Framförallt en poäng under matchen fick igång publiken i Australien. Den var i slutet av matchen och Djokovic tog hem den. Den skadade spelaren Nick Kyrgios, som kommenterade matchen, bara skrattade och sa:

– När alla andra blir trötta blir han bara bättre. Det ser ut som Roger (Federer), refererade Kyrgios.