När det blev uppenbart för ”Sara” i Västerås att hennes son sålde droger valde hon att kontakta socialtjänsten. Detta trots att hon initialt var misstänksam mot myndigheterna.

– Jag hade hört att socialtjänsten kidnappar barn, men det tror jag inte längre.

När ”Sara” i Västerås kom på sin son med en väska, som hon misstänkte innehöll droger, tog hon kontakt med polis och socialtjänst.

Hennes vänner avrådde henne. De sade att att socialtjänsten kidnappar muslimska barn. Sara menar att det är LVU-kampanjen i sociala medier som ligger bakom misstron.

– En del av mina vänner tycker att jag är en svikare, att jag har gett bort min son till socialtjänsten så att de kan kidnappa honom, säger hon.

I mötet med socialtjänsten förändrades hennes syn på myndigheten till det positiva. Hon berättar sin historia för att få andra att ändra sin uppfattning om socialtjänsten, men vill vara anonym med hänsyn till sin son.

I klippet: Så förändrades anonyma mamman ”Saras” syn på socialtjänsten.

Rädslan för socialtjänsten kan göda gängen

16 svar på ”Mamman ”Sara” trotsade desinformation om socialtjänsten – sökte hjälp när sonen sålde droger.”
  1. На территории городе Москве заказать диплом – это практичный и быстрый способ получить нужный запись лишенный дополнительных трудностей. Разнообразие компаний продают сервисы по изготовлению и реализации дипломов разнообразных учебных заведений – gruppa-diploms-srednee.com. Разнообразие свидетельств в городе Москве велик, включая документация о высшем уровне и среднем образовании, документы, дипломы вузов и университетов. Основной достоинство – возможность достать аттестат Гознака, обеспечивающий истинность и качество. Это гарантирует специальная защита от подделки и дает возможность воспользоваться свидетельство для различных целей. Таким образом, приобретение свидетельства в Москве становится надежным и эффективным вариантом для таких, кто хочет достичь успеху в трудовой деятельности.

  2. Купить диплом об окончании техникума – – это шанс скоро завершить запись об учебе на бакалаврской уровне лишенный лишних хлопот и затрат времени. В городе Москве имеются множество опций настоящих свидетельств бакалавров, предоставляющих удобство и простоту в процедуре.

  3. Приветики!
    Предлагаем всем желающим приобрести диплом университетов России по низкой цене с доставкой в руки под ключ
    http://diplomany-asx.ru

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *