En kvinna i 45-årsåldern från Kramfors har varit spårlöst försvunnen sedan i slutet av juli. Varken sökande eller förhör med personer i kvinnans närhet har lett polisen närmare en lösning, och nu utreds försvinnandet som människorov.

Den sista iakttagelsen av kvinnan är gjord den 24 juli, alltså för närmare två månader sedan. Då hämtade hon ut sin medicin mot en allvarligare form av epilepsi som hon lider av.

– Hon hämtar vanligtvis ut både receptet på medicinen och ekonomisk ersättning från kommunen en gång i veckan. Nu har hon inte gjort det sedan hon senast sågs, säger polisens förundersökningsledare Bo Nordqvist till SVT.

Vad tror ni kan ha hänt henne?

– Försvinnandet blir mer och mer förbryllande ju längre tiden går. Hon brukar också alltid höra sig till sina närstående. Med ojämna mellanrum men ändå. Det är svårt att sia om vad som kan ha hänt, säger Bo Nordqvist.

Kan hon ha blivit utsatt för brott?

– Det finns inget konkret som tyder på det. Men det kan förstås inte uteslutas.

Polisen tar tacksamt emot tips och uppgifter kring försvinnandet på telefon 114 14.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *