En albaner kjent som «Niko» eller «El Gordo», anklaget for allianser med colombianske narkotikasmuglere, har blitt arrestert i Santa Marta. Albaneren ble etterlyst i mer enn 180 land og vil bli ansett som et mål med høy verdi av franske myndigheter, Europol og Interpol. Påtalemyndigheten og politiet arresterte i Santa Marta (Magdalena) albaneren ved navn Besnik Nikolli, kjent som ”Niko” eller ”El Gordo”, som siden oktober 2021 har vært etterlyst av franske myndigheter gjennom en Interpol-etterforskning for narkotikasmugling.

Den pågrepne er involvert i hvitvaskingsforbrytelser samt narkotikasmugling. Fra informasjonen som etterforskningsorganet hadde, ble det fastslått at ”Niko” var i tjeneste for narkotikasmuglingsstrukturer som begår forbrytelser i Frankrike, Albania, Nederland og Tyskland. Tilsynelatende var hans tilstedeværelse i Colombia ment for å etablere kontakter med narkotikasmuglingsnettverk. Disse handlingene ville ha gjort at den internerte ble vurdert som et mål av høy verdi for Europol, Interpol og franske myndigheter.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *