Demi Moore, Lily Collins och Nicky Hilton är bara några av de kändisar som anländer till Stockholm den här helgen. Anledningen: Max Maras modevisning i Blå hallen. 

Kändisar som Demi MooreLily Collins och Nicky Hilton Rothschild anländer Stockholm denna helg. På söndag kväll anordnar det italienska lyxmärket Max Mara sin stora resortvisning 2023 i anrika Blå hallen i Stockholms stadshus vilket lockar stjärnorna till Sverige. 

220 inbjudna gäster – som även inkluderar unga skådespelarna Lily Collins och Lili Reinhart – samlas klockan 21 på söndag kväll för att se modevisning följt av en middag för en något mindre skara (200) gäster. I dag är det mer regel än undantag att modevisningar streamas så att fler kan välja att se den, så är det också i det här fallet (du kan ta del av den via märkets sajt). 

Naturligtvis är även skandinavisk modepress och modeprofiler inbjudna till visningen som till stor del också är inspirerad av vår svenska midsommar och av den första kvinnliga Nobelpristagaren i litteratur – som dessutom är svensk – Selma Lagerlöf. Max Mara är kända för sin nedtonade, kvalitativa ”quiet lyxury”-stil, som i dessa dagar blivit så omtalad genom tv-serier som Succession, men kommer i denna mindre kollektion att ta ut svängarna genom att jobba med just midsommaraftonens sju sorters blommor som motiv på tygerna.

Naturligtvis är även skandinavisk modepress och modeprofiler inbjudna till visningen som till stor del också är inspirerad av vår svenska midsommar och av den första kvinnliga Nobelpristagaren i litteratur – som dessutom är svensk – Selma Lagerlöf. Max Mara är kända för sin nedtonade, kvalitativa ”quiet lyxury”-stil, som i dessa dagar blivit så omtalad genom tv-serier som Succession, men kommer i denna mindre kollektion att ta ut svängarna genom att jobba med just midsommaraftonens sju sorters blommor som motiv på tygerna.