Lieke Lamb is recentelijk benoemd tot directeur van The Dutch Chapter van Woman in Tech. De 49-jarige Haagse onderneemster is trendwatcher en in die hoedanigheid vaak te gast bij EventBranche.nl. Zeker ook in haar nieuwe rol wil ze politiek en het bedrijfsleven nog meer inspireren.

Lieke Lamb over haar nieuwe rol: ”Ik ben erg blij met het vertrouwen dat Women in Tech Global en onze President Ayumi Moore Aoki in mij stellen en vind het een eer de Nederlandse tak te mogen gaan leiden. Met The Dutch Chapter willen we in de komende jaren een sterke partner en een uitdager zijn voor partijen als de politiek, het bedrijfsleven en onderwijsinstellingen. We willen ze inspireren als het gaat om de participatie van vrouwen en meer diversiteit en inclusie in het algemeen.”

Lamb is als een van de oprichters al vanaf het begin betrokken bij Women in Tech NL, waar ze destijds plaats nam in de advisory board. De wereldwijde community heeft inmiddels meer dan 200.000 leden, vijfenveertig chapters in evenzoveel landen en een hoofdkantoor in Parijs. De belangrijkste missie is het bevorderen van gelijke behandeling en diversiteit op gebieden als wetenschap, technologie en kunst. Een belangrijke leidraad zijn daarbij de Sustainable Development Goals (SDG’s).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *