An Albanian known otherwise as ”Niko” or ”El Gordo”, accused of alliances with Colombian drug traffickers, has been arrested in Santa Marta.

The Albanian was wanted in more than 180 countries and will be considered a high-value target by French authorities, Europol and Interpol.

The Prosecutor’s Office and the Police arrested in Santa Marta (Magdalena) the Albanian named Besnik Nikolli, known as ”Niko” or ”El Gordo”, who since October 2021 is wanted by the French authorities through an Interpol investigation for the crime of drug trafficking.

De gearresteerde persoon is betrokken bij witwasmisdrijven en drugshandel. Uit de informatie waarover de opsporingsinstantie beschikte, werd vastgesteld dat 'Niko' in dienst stond van drugshandelstructuren die misdaden plegen in Frankrijk, Albanië, Nederland en Duitsland.

Kennelijk was zijn aanwezigheid in Colombia bedoeld om contacten te leggen met drugshandelnetwerken. Door deze acties zou de gedetineerde als een waardevol doelwit voor Europol, Interpol en de Franse autoriteiten zijn beschouwd.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *